WeRise

WeRise

 

En symbol som öppnar upp för barns rättigheter till stöd vid en skilsmässa. En symbol för att tillsammans gå starka ur en livskris.

 

We Rise är den gemensamma nämnaren, symbolen och loggan utåt för mitt arbete i att föreläsa och att

vara språkrör för skilsmässobarn.

 

Arbetet går ut på att genom föreläsninga och smart marknadsföring, öka medvetenheten i samhället hur ett barn påverkas av sina föräldrars skilsmässa eller separation.

 

Genom att dela historian i hur det är att själv vara skilsmässobarn också uppmuntra föräldrar att ta sitt självklara ansvar och delge tips till ungdomar var de söka stöd. Men också, inspirera ungdomar till bättre självförtroende självkänsla och självrespekt. På vägen delar jag också med mig verktyg i hur de kan bygga upp sig själva och resa sig starkare ur en sådan erfarenhet som en skilsmässa sinsemellan föräldrar, och all problematik en sådan kan medfölja.

 

Genom We Rise Facebook delar jag aktivt med mig av personliga upplevelser och tankar kring allt vad gäller We Rise. Allt för att skapa mer medvetenhet kring ämnet, nå ut med konceptet och påverka! Har du en historia att dela med dig av? Då är du varm välkommen att skriva till mig på We Rise!

 

Min vision att inget barn ska sluta älska sig själv på grund av den villkorslösa lojaliteten till sina föräldrar.

 

Email info@linneaelfstrom.se

 

Phone 0767-818050